Hogyan nyomtassak ki egy receptet az oldalról?


Az oldalon egyre több recept található, amit ezentúl Ti is könnyedén ki tudtok magatoknak nyomtatni a „Print friendly”, vagyis nyomtatás funkcióval! Így nem kell ezentúl sem kézzel lemásolni a receptet egy papírfecnire, vagy a nyomtatáshoz külön kijelölni a szöveget és Word-be átmenteni, csak használjátok a bejegyzés/recept végén lévő „Print friendly” funciót!

A nyomtatás funkció használata lépéről-lépésre:


1. Kattintsatok a nyomtatni kívánt recept címére, ekkor a keresősávban csak az adott recept webcíme látható majd, az oldalról pedig csak ez az egy recept lesz megnyitva!
 FIGYELEM: A nyomtatás funkció csak az ADOTT recept kiválasztása után él, ha több recept egyszerre látható az oldalon, úgy nem fogtok tudni nyomtatni!!! Így a nyomtatni kívánt recept kiválasztását semmiképpen se mulasszátok el!2. Görgessétek a végére az adott receptet, ahol megtaláljátok a szép nagy zöld „Print friendly”, vagyis nyomtatás ikont és kattintsatok rá!3. Ekkor egy előugró ablakban megjelenik a recept nyomtatható verziója, ami még tartalmazza a bejegyzéshez tartozó fotókat!4. Elsőként pipáljátok ki a „Képek eltávolítása” ikont, ezzel eltűnnek a képek a receptből. Ezután kattintsatok a „Nyomtatás” fülre és egyből meg is jelenik a nyomtatható változat! (Megjegyzés: Amint látjátok a nyomtatás funkció mellett látható a PDF-ben való mentés és az e-mailben való küldés gomb is, így ezeket a funkciókat is választhatjátok!)
5. Végül válasszátok a „Nyomtatás” funkciót és máris a kezeteken lehet a recept! J
Nyomtassatok sokat és süssetek finomakat,  ildiKOKKI

No comments:

Post a Comment