tag:blogger.com,1999:blog-3952108961222116297.post4424115176838542289..comments2024-01-12T10:33:00.452+02:00Comments on ildi KOKKI : Kakaós és fahéjas-kardamonos csigaAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/08296838450296092084noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-3952108961222116297.post-87300968089027552222014-01-17T15:41:46.799+02:002014-01-17T15:41:46.799+02:00Kel a tészta! :)Kel a tészta! :)Melindahttps://www.blogger.com/profile/15857888488091644341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3952108961222116297.post-21278028692624840022013-10-07T21:43:24.887+03:002013-10-07T21:43:24.887+03:00oh, most nézem tényleg, h írtad is a receptnél, h ...oh, most nézem tényleg, h írtad is a receptnél, h jól ki kell keverni a fahéjasat. Ez teljesen elkerülte a figyelmemet. Nem is értem. :( Biztos siettem ma duán. Köszönöm, lehet megpróbálom még.Borsohttps://www.blogger.com/profile/16817580524761152928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3952108961222116297.post-84435942539987136502013-10-07T21:02:56.403+03:002013-10-07T21:02:56.403+03:00Köszi, töltöm is fel a képek a játékba! A fahéjas ...Köszi, töltöm is fel a képek a játékba! A fahéjas massza azért folyt ki, mert nem keverted elég szilárdra és sűrűre! Legközelebb picit tovább keverd és nem fog kifolyni! Üdv :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08296838450296092084noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3952108961222116297.post-40071935145379729072013-10-07T19:07:56.662+03:002013-10-07T19:07:56.662+03:00Megcsináltam én is! Küldtem is róla képet facebook...Megcsináltam én is! Küldtem is róla képet facebookon a szülinapi játékra. Most kipróbáltam a fahéjas verziót is, de abból kifolyt eléggé a töltelék. A kakaós viszont szuper lett.Borsohttps://www.blogger.com/profile/16817580524761152928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3952108961222116297.post-80443569280558087002013-06-12T21:40:21.247+03:002013-06-12T21:40:21.247+03:00Ügyi vagy, remek lett, láttam!Ügyi vagy, remek lett, láttam!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08296838450296092084noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3952108961222116297.post-34719395047342278742013-06-09T17:55:55.842+03:002013-06-09T17:55:55.842+03:00Elkészültem vele, isteni!!!!!:)))♥Elkészültem vele, isteni!!!!!:)))♥Szofihttps://www.blogger.com/profile/00431336264450783387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3952108961222116297.post-83366651148492293992013-02-24T15:57:24.780+02:002013-02-24T15:57:24.780+02:00Légyszi tedd fel a pizza receptet is, mert amit én...Légyszi tedd fel a pizza receptet is, mert amit én használok az ebben a mostani gázsütőnkben (régi vacak már) mindig túl vastag lesz és ennek ellenére száraz! Én a vékonytésztás pizzáért vagyok oda, de a tészta legyen omlós is meg puha is, ne karcolja szét az ember száját, és ne kelljen cápaállkapocs az átharapásához! :-) Ezért sajna mindig rendeljük a pizzát, mert csak bosszankodom, ha nekiállok. Kelttésztásból van egy kakaós kalács receptem, húsvétkor csináltam utoljára, baró lett csak 2 órás procedúra, és Máté mellett nem tudom megoldani. De hogy milyen lángon meddig sült az passz, régvolt már húsvét.Melindahttps://www.blogger.com/profile/15857888488091644341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3952108961222116297.post-72256769084621901242013-02-24T10:56:50.081+02:002013-02-24T10:56:50.081+02:00Nem kell feltétlenül házi készítési vaníliás cukro...Nem kell feltétlenül házi készítési vaníliás cukrot használni. Helyettesítheted az általad leírt módon, vagy 1 teáskanál vanília aromával. Ha nem sütöttél még kelt tésztát, akkor javaslom, hogy a csigával kezd, majd jöjjön a kalács. Keleszteni a radiátoron tökéletes, én is azon szoktam! A csiga is eláll egy darabig, mivel puha lesz a tészta és a vajkrémes töltelék nedvesen tartja, de takard le, vagy dobozold be!<br />Ami a mennyiséget illeti: egy egész adag 40 dkg lisztből egy nagy gáztepsi lesz és ehhez kell 10 dkg vajból tölteléket csinálni. (Vagy fahéjasat, vagy kakaósat.)<br />A sütőd gázos vagy elektromos? Hány fokozatú? Ha a legkisebben sütöd, akkor is félidőnél fordítsd meg, plusz betehetsz tálban vizet, a gőz is segít, hogy ne égjen, illetve dupla sütőpapírt is lehet használni! (Pizzát sütöttél már benne? Az a legalapabb kel<br />ttészta, talán azzal kezj! Ma azt csinálok ebédre, feltegyem ide a receptet?)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08296838450296092084noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3952108961222116297.post-38209350786757212882013-02-24T09:53:25.882+02:002013-02-24T09:53:25.882+02:00Nekem lenne pár kérdésem! Ha valakinek nincs vaníl...Nekem lenne pár kérdésem! Ha valakinek nincs vaníliás cukros cukra, akkor tegyen cukrot+1 csomag vaníliás cukrot? Hol kelesztetted melegben? Tegyem a radiátorra? :-) Ha fél adagot csinálok akkor 1 gáztepsinyi lesz ugye? Az én gázsütőm úgy süt mint az istennyila, alacsony fokozaton is, akkor neki se kezdjek? :-( Másnap is finom? Fagyasztható? Melyik marad tovább friss ez, vagy a diós koszorú? Olyat készítenék amire több napig rá lehet járni és akkor sem szárad ki.Melindahttps://www.blogger.com/profile/15857888488091644341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3952108961222116297.post-20680992807640856982013-02-14T17:29:01.530+02:002013-02-14T17:29:01.530+02:00kell! :-)kell! :-)Melindahttps://www.blogger.com/profile/15857888488091644341noreply@blogger.com